Publicat de: centruldeistoriesiapologetica | noiembrie 27, 2015

PENTRU FAMILIA BODNARIU – VINERI, 27 NOIEMBRIE – CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE (rebloged)

În solidaritate cu familia Bodnariu, transmitem mai departe această rugăminte de post și rugăciune postată pe blogul „Popas pentru suflet” la: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/26/pentru-familia-bodnariu-vineri-27-noiembrie-chemare-la-post-si-rugaciune-anunt-bilingv/

 

Pentru toți credincioșii din România și diaspora, facem un apel urgent la post și rugăciune pentru familia Marius și Ruth Bodnariu și copilașii lor!

Vineri, 27 Noiembrie, va avea loc o audiere specială a acestui caz, cu participarea părinților!

Se apropie încheierea unei săptămâni în care nu au mai avut acces nici măcar să vadă bebelușul de 3 luni!

Toate celelalte manifestări de suport și protest sunt bune și vor fi organizate și anunțate la vremea potrivită, atunci când impactul lor va fi maxim și fără a afecta negativ demersurile echipei de consiliere și intervenție legală și politică, acțiuni care sunt în curs.

Însă acum, dorim să ne concentrăm toată atenția către ziua de mâine și înspre câmpul de luptă unde se desfășoară adevărata bătălie: cel spiritual, în locurile cerești (Efeseni 2,3 și 6)!

Facem apel la toate canalele media de comunicare pentru răspândirea acestui anunț!

În numele familiei Bodnariu,

Vă mulțumim și vă dorim Happy Thanksgiving, dumneavoastră și familiilor!

Pastor Cristian Ionescu

(ENGLISH VERSION)

To all the believers in Romania and elsewhere, we send an urgent call to prayer and fasting for Marius and Ruth Bodnariu and their children!

Friday, November 27th, a special hearing will take place with the parents’ participation!

Almost one week has passed without them being able to see at least the three months old baby!

All initiatives of support and protest are good and will be organized and publicized at the right time, when their impact will be most required and efficient, without compromising the actions of the counseling and working team involved with the legal and political aspects of this case.

So, for now, we would like to focus our attention towards tomorrow and the battlefield where the true fight takes place: the spiritual one in the heavenly places (Ephessians 2,3 and 6)!

We respectfully ask all media channels of communication to publicize this announcement!

On behalf of Bodnariu family,

Thank you and a Happy Thanksgiving to you and your families!

Pastor Cristian Ionescu

 


Răspunsuri

  1. S-a lansat pe net ideea unui demers in care toti cei ce sustin aceasta cauza:

    Marius&Ruth Bodnariu e-mail protest

    Alaturi de adresele de e-mail de mai sus, pe pagina aceasta gasiti lista cu membrii guvernului norvegian si adresele de e-mail. De asemenea in al doilea link gasiti adresa de contact a casei regale norvegiene. In al treilea link gasiti adresele de e-mail ale partidelor politice / membrii din Parlamentul Norvegiei. Ar fi bine sa includeti si toate aceste adrese in e-mailurile trimise.
    De asemenea ar fi foarte util sa inserati in e-mailurile voastre si scrisoarea din partea Asociatiei Familiilor din Romania, pentru ca este unul din cele mai elocvente si bine scrise demersuri de pana acum. E necesar un efort concertat, maximizat, de e-mailuri / scrisori la cat mai multi adresanti, si in acelasi spatiu de timp, astfel demersurile noastre sa fie luate in seama si efectul lor sa fie unul consistent si real.

    https://www.regjeringen.no/en/id4/

    http://www.royalcourt.no/kontakt.html?tid=28714&sek=27327

    https://www.stortinget.no/en/In-English/Members-of-the-Storting/

    Includeti deci si acest link in e-mailurile voastre:

    SCRISOARE TRIMISĂ AMBASADEI NORVEGIEI


Lasă un comentariu

Categorii