Publicat de: centruldeistoriesiapologetica | noiembrie 21, 2015

Detalii asupra cazului familiei Bodnariu din Norvegia

norvegian inquisition

Pentru o mai bună înțelegere și publicitate a cazului în scopul intervenției a cât mai multor persoane în favoarea aceste ifamilii lovite de nedreptate și persecuția Serviciilor sociale norvegiene, am preluat mai multe detalii de pe blogul: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/21/cazul-familiei-bodnariu-detalii-si-clarificari/

Cele două fetițe mai mari au fost răpite de serviciile sociale împreună cu poliția de la școala lor întrucât au fost denunțate că sunt educate în stil fanatic creștin și că părinții și bunicii sunt fanatici creștini.  Ceilalți trei copii între care și bebelușul de trei luni au fost răpiți, (luați silnic, împotriva voinței părinților) ulterior iar părinții au fost arestați, interogați și apoi eliberați.  Părinții trec printr-o perioadă de teroare și stres imens emoțional întrucât sunt în pericol de a nu-și mai vedea copiii care deja au fost plasați la alte familii.  Orice intervenție în favoarea familiei Bodnariu și orice presiune asupra statului norvegian este binevenită.  Redau mai jos o parte din textul preluat și recomand vizitarea site-ului de mai sus pentru o mai largă persepectivă. De asemenea rog sufletele binevoitoare să semneze petiția electronică în favoarea acestei familii la linkul pe care puteți să-l găsiți sus, în dreapta, la același site: popas pentru suflet.

 

Ruth nu a fost lasata acasa cu bebelusul ci a fost arestata si dusa la politie. Marius la fel nu a venit acasa de la serviciu ci a fost arestat de la serviciu si dus la politie pentru interogatoriu. Comunicarea cu ei a fost foarte grea la inceput pentru ca telefonul lui Marius era la politie. Pentru a nu exista nici un dubiu in modul cum s-au desfasurat lucrurile Marius va clarifica cu detalii aceasta, dar zilele acestea nu au fost confortabile deloc pentru ei, in plus toate detaliile cazului nu pot aparea public deocamdata pentru a nu le pune bete in roate in demersurile legale pe care ei le fac. Insa atunci cand se va putea, vor fi facute publice. Pana atunci Marius m-a rugat sa asigur eu ca si frate al lui o informare a situatiei pe masura ce aflu de la el noi date. Pentru a elimina confuziile voi mai prezenta inca o data sirul evenimentelor pe scurt:
– Luni 16 nov cele doua fete, Eliana si Naomi sunt luate de la scoala de Protectia Copilului si duse intr-un loc secret. Apoi Protectia Copilului impreuna cu politia vin acasa si iau si pe cei doi baieti Matei si Ioan iar Ruth cu bebelusul Ezekiel este arestata si dusa la politie. De atunci si pana la aceasta ora nici Marius si nici Ruth nu au mai vazut pe cei patru copii mai mari. La politie, dupa mai multe ore de interogatoriu sunt lasati sa plece acasa impreuna cu bebelusul.
– Marti 17 nov Protectia Copilului, insotita de patru politisti, vine acasa si ia bebelusul de trei luni de la mama, pentru ca au considerat mama ca fiind periculoasa. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii ca sunt dati la doua familii si ca s-au integrat foarte bine si nu le este dor de parinti.
– Miercuri 18 nov. s-au intalnit cu un avocat, care le-a spus ca aveau dreptul sa fie informati despre acuzatiile ce li se aduc si alte informatii legale, de asemenea au aflat ca mama care alapteaza are dreptul de a-si hrani bebelusul. Tot miercuri am reusit pentru prima oara sa vorbesc cu Marius cateva minute si din informatiile pe care le-am aflat am facut acel prim mail. Tot atunci au aflat si ca bebelusul a fost trimis in Bergen,oras aflat la o distanta de 3-4 ore cu masina de localitatea lor.
– Joi 19.nov, dupa alte demersuri legale au plecat spre Bergen sa-si vada bebelusul. Doar mama a putut sa stea cu el pret de doua ore.
– Vineri 20 nov., inca in Bergen a putut sa-l vada dinou (am inteles ca poate sa-l vada si azi 21 nov si maine).
– Mai multe detalii nu pot sa dau pentru a nu afecta in sens negativ situatia lor; cert este ca s-au facut multe abuzuri trecand chiar si peste legea lor care este si asa foarte dura . Ceea ce eu am scris pe scurt acum, este un lung calvar prin care au fost nevoiti sa treaca si nu poate fi descris pe deplin in cuvinte.
– Denuntul de la care s-a pornit a cuprins, printe altele, acuzatia ca parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii.
– Luni 23 nov. este o zi importanta in care copiii mari vor fi audiati de “specialisti” si se va stabili daca tot ceea ce sustine Protectia Copilului reprezinta un caz de trimis in instanta sau nu. Daca nu sunt suficiente probe atunci copiii ar trebui sa le fie dati acasa. Pentru asta ne rugam si noi. Dincolo de orice alte actiuni, important este ca parintii sa fie reuniti cu copiii lor.
– Mentionez ca si din partea noastra, a familiei si a autoritatilor s-au facut demersuri si Dumnezeu a dat biruinta, toti vor sa ne ajute si lucrurile s-au miscat. Multumim tutror celor ce s-au oferit sa ajute! Deocamdata cel mai mare ajutor pe care il puteti da ramane in rugaciune si post!

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: