Publicat de: centruldeistoriesiapologetica | ianuarie 24, 2023

Ce-i cu nebunia asta?

Ce-i cu nebunia asta?

Fiecare copil sau om matur care a trecut prin liceu și a fost prezent la orele de biologie știe că omul, în fiecare celulă are are 23 perechi de cromozomi care totalizează 46 de cromozomi. Informația genetică pe care o moștenești de la părinți este permanentă. Dacă te naști din părinți din rasa albă, vei rămâne alb, dacă te naști din părinți de rasă neagră vei fi negru, dacă te naști rrom vei fi rrom, dacă te naști indian american vei rămâne indian american ș.a.m.d.

Genul sau sexul unui om de la concepția lui este dat de ultimii cromozomi (perechea 23). Acești cromozomi pot fi de forma X sau Y. Sexul feminin este dat de doi cromozomi X în pecrechea 23 (XX), iar sexul masculin este dat de un cromozom X și un cromozom Y în perechea 23 (XY). (Orice deviere de la această normalitate rezultă în moarte sau disabilitate.) Banca genetică a unei persoane nu se poate schimba. Omul născut femeie sau bărbat va fi așa toată viața lui indiferent dacă își taie sânii, dacă își modifică chirurgical organele sexuale sau dacă face modificări hormonale. Structura lui genetică rămâne neschimbată, doar trupul este schilodit. Toți cei care doresc să-și schimbe sexul nu vor fi toată viața lor decât tot băieți cu trup mutilat și modelat asemenea unei fete, sau fete cu trup mutilat, modelat asemenea unui băiat, însă cu o confuzie profundă psihico-fiziologică datorită hormonilor străini de structura lor genetică originală.

(„Homosexualitatea nu are nicio legătură cu acești factori determinanți ai sexului. Este de reținut că în absența gonadelor masculine (testicule) întotdeauna anatomia internă sau externă a sexului este feminină, chiar în absența ovarelor feminine. O femeie fără ovare, cu siguranță va fi infertilă și nu va experimenta vreuna din schimbările normale în dezvoltare, schimbări asociate în mod normal cu pubertatea. O astfel de femeie va avea adesea sindromul Turner.” – Enciclopedia Britanica accesată la Human genetics, human chromosomes: https://www.britannica.com/science/human-genetics în ianuarie, 2023)

Homosexualitatea este o alegere personală în urma unor înclinații rele, aberante a persoanei. Toți copiii și toți oamenii au înclinații rele care trebuie corectate și stăpânite pentru un trai normal și benefic. Astfel oamenii au încliații spre minciună, spre violență, răzbunare, crimă, revoltă, lene, curvie, idolatrie, lăcomie, cruzime, vandalism, desconsiderare, nepolitețe, îmbuibare, hoție, răzvrătire ș.a.m.d. (Vezi ceea ce a arătat situația din lagărele de concentrare naziste, închisorile și taberele de muncă forțată comuniste.) Aceste înclinații trebuie corectate și oprite prin legi pentru ca viața omenească în societate să poată decurge bine, pașnic și societatea să dăinuiască.

Niciodată devierea și aberațiile de la normalitate genetică nu au adus la ceva bun, de cele mai multe ori au dus la moarte sau viață cu disabilități.

Se observă în ultima vreme o agresivitate în media, în publicitate și în domeniul educației cu privire la impunerea și propoganda ideologiei de gen. Că poți fi de alt gen decât cel cu care te-ai născut, că poți face sex altfel decât normal. Astfel, adolescenți și tineri debusolați cad în această capcană mincinoasă și își mutilează trupul sau adoptă un comportament sexual aberant ca să realizeze mai apoi că nu sunt fericiți, că au fost prinși într-o capcană fără ieșire, că trebuie să cheltuiască toată averea părinților sau a lor pentru a putea avea aportul de hormoni de la celălalt gen – aport care este necesar toată viața și suplimentele hormonale sunt foarte scumpe și trebuie luate în permanență. Ei realizează că nu mai știu ce sunt, mintea și sentimentele sunt tulburate și de cele mai multe ori se instalează depresia și dezorientarea. Am cunoștință de două cazuri de transgenderism. Unul un băiat care a dorit să fie fată și a făcut tot ce se face pentru aceasta. Lucrează ca frizer. El mărturisea, „Sunt nefericit și confuz. De multe ori mă duc pe dealul acela și plâng.” O adolescentă care sub influența ideologiei de gen a început să creadă că este băiat. A insistat la părinți să i se facă operație și când aceștia s-au opus a început să-și taie sânii cu lama. Când n-au mai știut ce să facă părinții, au dus-o la tranformarea prin operație. Fetița lor tot nefericită este, trebuie să meargă mereu la psiholog pentru a ameliora conflictul interior dintre ceea ce este genetic și ceea ce a devenit hormonal și chirurgical, iar toată bunăstarea lor s-a dus pe hormonii care trebuie să-i ia fetița în mod regulat. Mama a ajuns să ceară de la oameni bani.

Opriți nenorocirea și schilodirea copiilor românilor!!!

Sunt LGBT-știi o minoritate genetică? Nu. Ei sunt o gașcă mare. Din minoritățile adevărate fac parte oamenii care se nasc așa și nu pot schimba structura, moștenirea lor genetică. Sunt minoritățile genetice cu oameni cu afecțiuni care disabilitează. Acum orice grupare de lucruri sau ființe care în comparație cu alte grupări diferite au un număr mai redus decât majoritatea devine minoritate. Sunt astfel minoritățile etnice în România precum rromii, turcii, evreii, maghiarii, ucrainienii etc. Acestea sunt minoritățile adevărate. Sunt și minorități de alegere, de apartenență, precum minoritățile religioase, politice, infracționale, defavorizate (aici mă gândesc la cei care sunt orfani, bătrâni, fără adăpost), științifice, meșteșugărești, ocupaționale etc.

Însă acum, pentru ce să se predea în școli ideologia de gen a unei minorități de alegere și să se inoculeze în mintea copiilor ideologia lor și să se constrângă și să se elimine libertatea unei gândiri normale? Tot așa a făcut comunismul, nazismul și ideologia de gen nu e departe de acestea. Și acestea au avut steaguri și LGBT are steag. Acestea au dorit să-și impună hegemonia și dominanța, și LGBT-ul dorește același lucru. LGBT-ul dorește să suprime dreptul la exprimarea liberă, dreptul la gândire critică. Poți critica în voie președintele, guvernul, partidele politice, religia etc. dar nu poți critica LGBT-ul. LGBT-ul dorește să fie o clasă privilegiată de parcă spurcăciunea lor ar fi un mod de trai nobil și cu merite. Pentru ce să se fluture steagul cu curcubeu și nu steagul tuturor minorităților: al maghiarilor, turcilor, evreilor, rromilor, catolicilor, steagul piraților etc.? Pentru ce vor dominanță și protecție excepțională, mult mai feroce și mai mare decât orice alte minorități politice, religioase, ideologice, genetice, meșteșugărești etc.? Pentru ce se duc fonduri în susținerea acestei plăgi sociale? Pentru că propagă o minciună, o corupție a adevărului și binelui.

Constituția României garantează tuturor cetățenilor egalitate în fața justiției și egalitate în drepturi. Constituția este suficientă pentru orice cetățean. Pentru ce doresc LGBT-știi să modifice Constituția pentru a beneficia de drepturi suplimentare? Pentru ce un grup degradat, dar îmbrăcat colorat, vrea drepturi mai multe decât majoritatea și cheltuiește și demonstrează mai mult decât orice altă grupare de oameni? Nu sunt nedreptățiți. Realitatea nu nedreptățește. Dacă spui unui om bolnav de cancer sau bolnav mital ce boală are, că este abătut de la normalitate, nu-i faci nicio nedreptate, ci îi faci bine și-l faci conștient de nevoia pe care o are de vindecare. Homosexualitatea a fost clasificată ca un comportament aberant în manualele și indexele psihiatrice și psihologice până prin anii 1980 (DSM I – Diagnostic Statistical Manual), când lumea încă mai judeca bine. Pentru ce vor să redefinească limba și conceptele lingvistice cu privire la familie? Familia de la existența omului pe pământ este între un bărbat și o femeie creată prin legământ de căsătorie (conform normelor culturii locale). Asocierile LGBT-iste nu sunt familie. Să le numească cum vor, cuplări, lipeli, împerechieri, asocieri, consimțăminte, orice dar nu familie. LGBT-ul este distructiv pentru societate și stabilitatea acesteia. Este contra propagării rasei umane, este contra genomului uman. Dacă se va permite inocularea ideologiei de gen în mințile copiilor și aceștia vor adopta această poziție, atunci societatea românească și chiar umană va dispare în câteva generații prin infertilitatea LGBT-iștilor și orice normalitate care binecuvântează viața în comunitate va fi înlocută cu perversiuni din ce în ce mai violente și distructive. S-a dezvoltat o mare criminalitate în rândul homosexualilor însă rapoartele poliției din alte țări și din țara noastră nu sunt cerute, nu sunt aduse la cunoștința publicului, ci sunt suprimate.

Ce este cu nebunia aceasta? De ce nu deschidem ochii și nu spunem lucrurilor pe nume. LGBT-ul este ca „Hainele cele noi ale împăratului.” Oare câtă vreme vom mai tăcea, oare câte victime se vor mai face și vom realiza că este prea târziu? Când vom birui frica și vom afirma cu tărie ce este bine și adevărat? Când vom renunța să mai credem în minciună, câtă vreme vom mai fi prostiți?

Oare aceasta este demnitate umană se se împerecheze mai rău ca animalele, mai spurcat și mai respingător ca defecația. Oare unui astfel de trai dorim noi să dăm drepturi și supremație și unei astfel de grupări dorim să le fluture steagul pe instituțiile noastre?

LGBT-ul nu-i decât o răzvrătire împotriva a ceea ce este normal și natural într-o societate debusolată. E doar o cauză iluzorie pentru care militează o grupare de oameni nefericiți, care nu se simt bine în nefericirea lor și doresc să-i nefericească și pe alții. Vor fi fericiți doar atunci când toată lumea va fi nefericită. Dacă ar fi altfel, ar milita pentru eliminarea sărăciei, corupției și tuturor relelor și lucrurilor anormale care nefericesc oamenii și-i lipsesc de bine. Dacă doresc să fie nefericiți să stea liniștiți în nefericirea lor și să nu-i mai atragă și pe alții. Ei știu că sunt pervertiți și ne la locul lor și cred că dacă se va înmulți numărul lor, rușinea lor va fi mai mică!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: